S-a început înscrierea la taberele de limbă Engleză EFNL 2008Echipa de profesori a şcolii English for a New Life (EFNL) din Moldova, vă aduce la cunoştină că planificăm să avem două tabere de studierea intensivă a limbii Engleze în baza următoarelor cursuri biblice:

  • Căsătorie fără Regrete, 20-30 Iulie 2008
  • Predica de pe munte, 30 Iulie – 8 August 2008

Participanţii vor fi împărţiţi în grupe mici a câte 10-15 elevi ca să studieze sub conducerea profesorilor americani şi moldoveni.

Cei care au parcurs manualul EFNL 1, sau alte cursuri complete de studiere a limbii Engleze, vor studia cursurile menţionate mai sus, iar celor care nu cunosc încă limba Engleză, li se va oferi posibilitatea să studieze după manualul EFNL într-un grup care li se va potrivi nivelului de cunoaştere. În prima zi, la venirea în tabără, fiecare participant va susţine un test pentru a i se determina nivelul de cunoaştere a limbii şi, potrivit cu aceasta, va fi repartizat în grupul care corespunde acelui nivel.

Începând cu ultimii doi ani obişnuim să invităm pe profesorii din şcolile publice care doresc să înveţe limba Engleză.

Special pentru profesori invităm de fiecare dată instructorii şcolii de computere ScripTehInfo ca să le fie predat un curs intensiv de tastare rapidă (cu toate degetele) şi operare la calculator.

Elena Harjeieva a auzit despre tabăra noastră cu trei ani in urmă. Ea locuieşte în oraşul Ulan-Ude, după lacul Baikal şi a făcut 6 zile cu trenul într-o direcţie ca să poată beneficia de tabăra EFNL. Cu toată că a făcut un foarte mare efort financiar, fizic şi intelectual, în ultima zi a taberei, Elena a spus că char dacă ar fi venit pentru o singură zi la tabăra EFNL, se merita să facă acest drum lung. În anii următori Elena a venit din nou la tabără iar vara trecută a mai invitat pe sora şi prietenele ei.

Locurile la tabără sunt limitate şi din această pricină, o parte din cei ce au amânat înscrierea lor, au fost nevoiţi să-şi aducă corturile ca să poată lua parte, iar pe alţii nu am avut posibiltatea să-i luăm la tabără.

Vă invităm la tabără şi vă îndemnăm să vă grăbiţi să vă înscrieţi la adresa de email boicu17@gmail.com sau la telefon 383006. Vă rugăm să transmiteţi aceste informaţii prietenilor Dvs. şi profesorilor din şcolile publice care doresc beneficieze de cele oferite la taberele English for a New Life 2008.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: