Tabăra de Taekwon-Do 29 iunie – 7 Iulie 2008


Causeni 2007 (2) Vara este timpul vacanţelor, iar vacanţa este timpul cel mai favorabil pentru odihnă. Dar fiecare se odihneşte diferit. Uneori chiar şi cei maturi nu ştiu cum să se odihnească. Aşa încât după timpul petrecut pentru odihnă mai vrem să ne odihnim. Important însă este să învăţăm cum să ne odihnim corect şi productiv. Noi Clubul de Taekwon-Do „Stolas Leukas” vă oferim această posibilitate prin tabăra pe care o organizăm la data de 29 Iunie – 7 Iulie anul curent.

DE CE TREBUIE SĂ VII LA TABĂRĂ?

Donici 2006 (215) Pentru că timpul taberelor este perioada cea mai minunată în creşterea şi educarea copiilor şi tinerilor în spiritul valorilor creştine. Prin organizarea şi desfăşurarea taberelor de vară avem oportunitatea să participăm în una din cele mai onorabile lucrări din lume – învăţarea copiilor şi tinerilor a Cuvântului lui Dumnezeu. Scopul taberei noastre este să le facem cunoscută participanţilor taberei arta marţială Taekwon-do şi adevărurile Sfintelor Scripturi. De aceea hotărârea noastră este de a învăţa tinerii lucruri frumoase şi valori moral sănătoase care le va asigura un viitor şi o nădejde.

CE AI DE CÎŞTIGAT VENIND LA TABĂRA NOASTRĂ?

Donici 2006 (172) Buna dispoziţie, sănătatea şi prietenii noi. Pe lângă aceasta îţi vei face mulţi prieteni noi îţi vei încărca batereile cu energie pentru o perioadă lungă de timp. De ce? Pentru că taberele ocupă locul primordial în educaţia tinerilor. Momentele petrecute în tabără sunt de neânlocuit cu cele din timpul anului, aici închegăm relaţii, întărim prietenii şi întâlnim oameni noi. Atmosfera din cadrul taberei este deschisă, veselă şi prietenoasă departe de tracasările şi responsabilităţile de acasă.

Vă invităm şi vă aşteptăm la Tabără. Contacte: 069114681 sau 494103 sau o puteti face la emailul următor: sergiutkd@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: