Gaëtan Dugas – pacientul zero infectat de SIDA


Când este înregistrată o boală nouă, primului pacient i se dă numărul de identificare 0 (zero). Gaëtan Dugas este bărbatul căruia pentru prima dată i-a fost identificată bobgala care mai târziu avea să primească numele SIDA. Aceasta s-a întâmplat în Iunie 1980. Viaţa şi crimele acestui om au fost descrise pe larg de către autorul Randy Shilts, tot un gay, în cartea „And the band played on”. În continuare vreau să fac referinţă la câteva realităţi din viaţa lui Gaëtan Dugas şi le voi compara cu statistici de azi ca să vedem la ce pericole este supusă societatea prin tolerarea homosexualităţii.

Gradul înalt de promiscuitate al homosexualilor este factorul principal ce duce la răspândirea HIV/SIDA

Gaëtan Dugas s-a născut în 1953 şi a trăit doar 31 de ani murind în 1984. Randy Shilts relatează în cartea sa că Gaëtan Dugas a început viaţa sexuală la 19 ani şi pe parcursul vieţii a avut peste 2500 de parteneri sexuali doar în America de Nord. Gaetan Dugas a lucrat însoţitor de bord şi a călătorit cu avionul în multe oraşe mari ale lumii. Peste tot a întreţinut relaţii sexuale cu alţi homosexuali. Una din versiuni ar spune că el a adus SIDA din Africa, iar alta că s-ar fi molipsit de la homosexualii africani care locuiau în Europa. După ce i-a fost depistată boala în 1980, Gaëtan Dugas a continuat să aibă acelaşi stil de viaţă infectând pentru restul vieţii cel puţin încă 1000 de oameni în diferite părţi ale lumii.

Guvernele lumii nesocotesc realitatea pericolului

Dacă medicii şi autorităţile ar fi luat în considerare rezultatele statisticilor din 1978 cu siguranţă ştiau la ce urmări avea să ducă promiscuitatea homosexualului Gaëtan Dugas şi l-ar fi izolat pentru restul vieţii astfel oprindu-l de la crimele pe care le-a făcut împotriva celor pe care i-a infectat fiind conştient că este bolnav de o maladie de moarte. Studiu din 1978 relata că 75% din homosexualii de culoare albă au declarat că în timpul vieţii întreţin relaţii cu mai mult de 100 parteneri, 15% au anunţat de la 100 până la 249 parteneri sexuali, 17% spuneau că au avut de la 250 până la 499, 15% din respondenţii homosexuali au avut de la 500 la 999 parteneri, iar 28% au anunţat că au avut peste 1000 de parteneri homosexuali. Acum, faceţi calculele şi vedeţi cu ce viteză au răspândit pandemia SIDA oamenii care practică homosexualitatea.

Gradul de promiscuitate al homosexualilor creşte continuu

Ar fi fost normal să-şi vină în fire şi să se oprească din modul de viaţă în care trăiesc din moment ce SIDA i-a dus la moarte pe atât e mulţi din ei. Era de aşteptat ca să scadă acest grad de promiscuitate. Nici pe departe. Un studiu recent efectuat de Centrul de Control al Bolilor din SUA a raportat că este o foarte mare creştere a promiscuităţii în rândurile homosexualilor din San Francisco. Din 1994 până în 1997, procentul bărbaţilor care au raportat că au mai mulţi parteneri şi că practică sex anal neprotejat a crescut de la 23,6% până la 33,3%, cea mai mare creştere fiind înregistrată la bărbaţii sub 25 de ani. Faptele şi statisticile de mai sus ne arată încă odată cât de adevărate sunt cuvintele de pe paginile Sfintelor Scripturi care spun despre homosexuali şi practicile lor:

Aceştia, dimpotrivă, batjocoresc ce nu cunosc, şi se pierd singuri în ceea ce ştiu din fire, ca dobitoacele fără minte. (Epistola lui Iuda 10)

Moldova este supusă la un mare pericol

Homosexualii din Moldova s-au asociat cu mai mulţi ani în urmă într-o organizaţie pe care au numit-o Centrul de informare Gender-Doc-M. Toată „informarea” lor este îndreptată spre a răspândi imoralitatea pe care o practică şi pentru a atrage noi victime în rândurile lor. Trăind în această promiscuitate ei caută totdeauna să aibă parteneri noi. Astfel, la 18 august 2007 BBC a raportat cazul de la Trebujeni când homosexualul Mark Anthony Bianchi a molestat 15 băieţi şi aceasta după ce a fost judecat şi a stat la închisoare în Rusia pentru acelaşi fel de crime. Homosexualii au insistat cu toate stăruinţele până în prezent să capete o lege care le-ar oferi toată libertatea pentru promiscuitatea pe care o practică. Acum, proiectul de Lege pentru prevenirea şi combaterea discriminării este definitivat la Ministerul Justiţiei şi conţine sintagma „orientare sexuală”. Aceste două cuvinte fiind prezente în lege le vor asigura toate drepturile homosexualilor să „informeze” copiii pentru ai atrage în promiscuitatea lor, să răspândească în continuare HIV/SIDA şi să facă mult rău pe care autorităţile nu-l estimează acum. Este datora fiecărui cetăţean să ia atitudine şi să ceară autorităţilor eliminarea termenului „orientare sexuală” din actualul proiect de Lege pentru prevenirea şi combaterea discriminării.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: