Trei argumente contra OZN-urilor !!


Ieri citind un ziar („Credinţa şi viaţa”) am dat de un articol care mi-a stârnit interesul . Este vorba de articolul care l-am tradus mai jos .

Aceste trei argumente nu-mi aparţin mie ci lui H .Ross . Iată-le :

1 Oamenii de ştiinţă – astonomii – mii de ore petrec la observarea cerului înstelat , dar nu au văzut nici un OZN (obiect zburător neidentificat ).Dar un amator , care doreşte să vadă un OZN , observând doar zeci sau sute de ore cerul le vede .În acest caz avem de-a face ori cu o minciună ori cu o mare credinţă . Căci văd doar cei care cred că există OZN-uri (sau sunt predispuşi să creadă ) .

2 Există o statistică – OZN-urile se observă mai des în acele regiuni în care se practică ocultismul .Cu cât este mai dezvoltat ocultismul – cu atât mai des se observă OZN –urile .

3 Conform martorilor oculari , OZN-urile nu respectă legile fizice – sunt capabili să înceapă mişcarea cu viteze mari fără să accelereze , să-şi schimbe forma , la viteze mari este capabil să-şi schimbe direcţia de mişcare sub un unghi ascuţit , apar de nicăieri şi la fel dispar . De obicei aceste lucruri se explică cu ajutorul „tehnologiilor avansate” extraterestre .Însă un corp fizic respectă legile fizice , ceea ce nu putem spune despre duhuri (corpuri duhovniceşti ) .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: