Distribuirea Ziarelor din 25 iunie 2009


Astăzi, 25 iunie 2009, împreună cu un grup de membri ai bisericii “Buna Vestire” din Chişinău am mers la :”Spitalul Republican”, “Spitalul Cardiologic” şi la “Spitalul Oncologic” ca să împărţim ziare celora care suferă mult din cauza bolilor.
Deci, odată ajunşi acolo, ne-am şi repartizat în 2 grupe mai mici a cite 5-6 persoane. Grupul condus de Andrieş Talmazan, din care făceam parte eu, Andrei Onişcenco, Andrieş Talmazan Junior, Adriel Talmazan, a mers la Spitalul Cardiologic, iar grupul condus de Artur Boicu- la Spitalul Republican.
Vreau să-mi împărtăşesc impresiile despre această zi.
Oamenii, unii mai optimişti, alţii mai pesimişti,ne puneau tot felul de întrebări la care noi răspundeam cu plăcere, cu răbdare.
Cînd ieşeam din fiecare salon, le spuneam diferite urări de bine: Dumnezeu să vă vindece, Însănătoşire grăbnică, Vă dorim vindecare. După ce auzeau aceste cuvinte, bolnavii se luminau la faţa, mai ales că au văzut nişte copii care spun aşa cuvinte de încurajare.
Oamenii din acele spitale au o viaţă amară, plină de chinuri. Pentru ei speranţa de a se vindeca într-o zi este totul. Cel mai tare m-a şocat starea pacienţilor din Spitalul Oncologic. Acolo oamenii se află în nişte stări… în care cred că nimeni n-ar vrea nicicum să audă de ele, nu încă să mai treacă prin ele.
M-am convins cu ochii mei că aceşti oameni merită încurajările, atenţia şi rugăciunile noastre.
Vreau acum să vă îndemn cu toţii să ne rugăm pentru aceşti oameni bolnavi, pentru vindecarea lor, atît fizică cît şi morală, pentru rudele lor, ca să-I susţină, să nu-I lepede la nevoie, să –i încurajeze.
Domnul să binecuvînteze lucrarea bisericii “Buna Vestire”, să binecuvînteze “Ziarul Liber”, pe medici spitalelor, pe bolnavi şi pe întreaga Ţară.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: