Seminarul “Indignarea celor neprihăniţi”- o necesitate în lupta pentru moralitate


Pe data de 21 mai, în incinta blocului 2 al Universităţii de Stat, a fost iniţiat Consiliul Naţional pentru Apărarea Familiei şi Moralităţii cu scopul de sensibilizare a populaţiei şi conducerii societăţii la problemele, legate de moralitate şi valorile spirituale ale naţiunii noastre.

La şedinţa de miercuri a Consiliului Naţional pentru Apărarea Familiei şi Moralităţii a fost discutată o strategie prin care vor fi pregătiţi diferiţi conducători în vederea predării seminarelor cu scopul informării şi sensibilizării oamenilor despre pericolele imoralităţii impuse care ameninţă instituţia familiei şi naţiunea întreagă.

Primul seminar de pregătire a liderilor va avea loc miercuri, 4 iunie 2008 intre orele 15.00-18.00 intr-o clasă in Şcoala Nr. 7 de pe str.Milesti 34. Aceasta este în apropierea Bisericii de pe strada Ciuflea. Am inclus şi o schemă cum să ajungem la locul petrecerii seminarului, dar de la orele 14:30 până la 15:00, în faţa Bisericii Ortodoxe de pe strada Ciuflea va sta o persoană care va da direcţii participanţilor.

La acest seminar vom studiat ce spune Biblia la acest subiect, apoi va fi prezentată o cronologie a răspândirii şi progresului imoralităţii impuse în Moldova şi la urmă vom discuta detalii cu privire la seminarele care le vor preda liderii pregătiţi în întreaga ţară. Vă aşteptăm la acest seminar.

Lasă un comentariu